My old Friends...


Aiii..slamt ptg …hr ni ak x tau nak posting aper,skng pon tgh hujan lebat..best gak ngarang2 citer ni …so ak citer la sket pasl kgkawn lama ak…Kat ats 2 muke2 diorang la..huhu..Nak tau mana ak kenal diorg,time 2 rasanyer part 2 or 3 kot kat dip arau,ak n farh suke sngt layan mblog (mobile blog),maklumla time 2 x de bf lagi,so borng x leh men msj…Then kitorg layan la mblog,kadng sampai pagi..huhu..Kat blog ni la ak kenal diorng sume..Then bile lama kawn, kitorg jmpa kat slayg cptl(tmpat ak keje dl),segan gak la nak jmpa diorg,naseb bek de farah..Time 2 ak rasa zaidi x de kot..ak jmpa 3 orng je…Bila dah jmpa,kitorg sembg2 la,budget cover nervs 2..lama2 ok plak..then kitorg g karoke kat karoke box..ak n farah tgk je diorg nyanyi,bleh plak satu box 2 masuk 5 org,(x bernafas woo) tapi x tutup pintu la…Best gak la time 2 coz diorg sportng sngat…sedap gak sore diorg.Then kitorg g jaln2 dalm BINTANG n peh2 x ingat sngat la…rasa lepak kat mcD kot…huhu…dah lama sngat,…Best la kawn ngan diorg ni coz diorg ni bek, kadng diorg ni suke wat lawk..haaha..Sampai skang ak still kawn nagn diorg tapi ak kurang contact sudin n zaidi…Diorg bz memanjang je,,,tgh wat biznes kot..Sudin 2 sebnrnyer name die raisuddin,org suke pangl die rais..tapi ak nak len sket ,ak pngl die sudin.Die skang ni bz dengan biznes onedrop prfme die 2,kalo sape2 nak bl bleh cntct die(promote jap)..Nazri plak org pangl die kecik,ak tau sebab pe(heee)…die ni suke sakitkan hati ak,suke nak kenakan ak je,tapi sebenrnyer die ni baik.ak tau die saje wat cam2..Yg topeq plak org panggl die otex..x tau la sebab pe..tapi ak pnggl die topeq je,die ni len sket,die sk cari wet..huuhu(mcm teory Friedman)..n die kdg pemalu gak orngnyer,segan ngan pompuan,tapi skang ak rase die dah ok kot…N zaidi plak ak x banyk sngat citer tntg die,yg ak tau die bek..huhu…Diorng ni sume dl study poli,skng masing2 dah keje,de yg keje kat telekom,KLIA,pe lg ek…ape2 je la…Owh.lupa palk…yg baju biru 2 farah…die ni kawn bek ak time dip..kalo ak susah die la yg tolg ak,,skng ni die kat UITM Perak amek HRM,dulu die de skndal ngan salah sorng mamat kat ats 2,,sape ek???cube teke..tapi skng die nak tmpu study je,(bgs farh,jgn jadi cam ak..huhu)..K la…ak asyk merepk je,,ak nak p study dl..11 hb ni de exam PSA plak…wish me k..Assalamualaikum..

5 comments:

shidichi said...

pe kate pasni ko introduce mus kt kitrg lak..nk gk tau seba sedikit...

ZENTYM said...

ala...ko ni macm x tau plak..ko kan dah kenal die..huhu

Anonymous said...

dlu farah couple ngan sudin hehe..
apehal aku slalu sakitkn hati ko..ko y sakitkan hati aku ade la hurm..
nk promote jap: aku nazri..aku xla tinggi sgt..kulit hitam manis kot..suke enjoy dgn ape y ade..y penting aku bkn plyboy y org len katakan..
still solo..xnk mencari..dlm 2 or 3 year ade la kot..ngah saving..plan nex year -pelaburan emas.
jom kawan2 kite wat pelaburan..pelaburan y untung adalah emas ngan tanah...

ZENTYM said...

poyo je..kat sini pon nak promote....pe la..huhuhu.x pe la..nanti ko dah kaya,belanja la ak..hehe

Anonymous said...

sory erk..aku blanjer farah jer

Post a Comment

komen di sini =)