--------end--------

dah lama ak x tuleh somethng kat blog ak,mana x nyer asyk x de kat umah je...sibok wat brg tunang..maklumla org nak bertunang..huhu...pehni confrm lagi x layn intrnt ..masuk thn baru 2010 baru ak layn balik..so...b4 2 nak wish kat sume selamat ari raye aidiladha n jempot2 la dtg umah tgk ak tung..hehe.....daaaaaaaaaaa....

0 comments

gara-gara nasi goreng ikin

smlm... i konon2 majuk ngn si tim la..sbb nasi goreng je...huhuhu..i nk rase jew die punye nasi grg tue,, tp die xbg(dgn action guraw jew) tp i nie yg cpt touching sgt.. bkn i xleh amik dlm kuali..saje nk ngade la tue... last2 i xmkn trus.. majuk konon... pueh la tim n ikin suh makan...tp i nie cm degil jew...huhuhu... tim dah la tgh gado ngn mus...i xpatut wat cmtue...buat kwn i sdh... mlm tue jgk tim pg umah akq die... i tau msti die marah kt i jgk kn... i mintak sorry byk3... last3 i kena tdo sorang la... act, die mmg nk pg da pon mlm tu umah akq die... tp i rase cm bersalah pulak kt die... huhuhu....nnt i xberebut lg nasi goreng... i nie bkn ape saje ngade jew nk mintak jgk mkanan die..wawawaw...sorry yea tim bushuk..hehehe...











3 comments

My old Friends...


Aiii..slamt ptg …hr ni ak x tau nak posting aper,skng pon tgh hujan lebat..best gak ngarang2 citer ni …so ak citer la sket pasl kgkawn lama ak…Kat ats 2 muke2 diorang la..huhu..Nak tau mana ak kenal diorg,time 2 rasanyer part 2 or 3 kot kat dip arau,ak n farh suke sngt layan mblog (mobile blog),maklumla time 2 x de bf lagi,so borng x leh men msj…Then kitorg layan la mblog,kadng sampai pagi..huhu..Kat blog ni la ak kenal diorng sume..Then bile lama kawn, kitorg jmpa kat slayg cptl(tmpat ak keje dl),segan gak la nak jmpa diorg,naseb bek de farah..Time 2 ak rasa zaidi x de kot..ak jmpa 3 orng je…Bila dah jmpa,kitorg sembg2 la,budget cover nervs 2..lama2 ok plak..then kitorg g karoke kat karoke box..ak n farah tgk je diorg nyanyi,bleh plak satu box 2 masuk 5 org,(x bernafas woo) tapi x tutup pintu la…Best gak la time 2 coz diorg sportng sngat…sedap gak sore diorg.Then kitorg g jaln2 dalm BINTANG n peh2 x ingat sngat la…rasa lepak kat mcD kot…huhu…dah lama sngat,…Best la kawn ngan diorg ni coz diorg ni bek, kadng diorg ni suke wat lawk..haaha..Sampai skang ak still kawn nagn diorg tapi ak kurang contact sudin n zaidi…Diorg bz memanjang je,,,tgh wat biznes kot..Sudin 2 sebnrnyer name die raisuddin,org suke pangl die rais..tapi ak nak len sket ,ak pngl die sudin.Die skang ni bz dengan biznes onedrop prfme die 2,kalo sape2 nak bl bleh cntct die(promote jap)..Nazri plak org pangl die kecik,ak tau sebab pe(heee)…die ni suke sakitkan hati ak,suke nak kenakan ak je,tapi sebenrnyer die ni baik.ak tau die saje wat cam2..Yg topeq plak org panggl die otex..x tau la sebab pe..tapi ak pnggl die topeq je,die ni len sket,die sk cari wet..huuhu(mcm teory Friedman)..n die kdg pemalu gak orngnyer,segan ngan pompuan,tapi skang ak rase die dah ok kot…N zaidi plak ak x banyk sngat citer tntg die,yg ak tau die bek..huhu…Diorng ni sume dl study poli,skng masing2 dah keje,de yg keje kat telekom,KLIA,pe lg ek…ape2 je la…Owh.lupa palk…yg baju biru 2 farah…die ni kawn bek ak time dip..kalo ak susah die la yg tolg ak,,skng ni die kat UITM Perak amek HRM,dulu die de skndal ngan salah sorng mamat kat ats 2,,sape ek???cube teke..tapi skng die nak tmpu study je,(bgs farh,jgn jadi cam ak..huhu)..K la…ak asyk merepk je,,ak nak p study dl..11 hb ni de exam PSA plak…wish me k..Assalamualaikum..

5 comments

Peristiwa malam jumaat...jeng3x

Ini bukan citer antu tau,,ni citer kejadian di malam jumaat ..huhu....Citernyer camni......tersebutlah kisah,pada suatu malam...ala,ak direct je la..camni,mlm 2 zen teringin sngat nak p makan pizza yg ader udang 2(pizza baru kuar kat tv)then kitorang buka la internet coz nak wat delivery je sebab time 2 ujan..Ingat nak la ajk kgkawan rumah join ,save la sket..tapi diorg sume dah knyang so ak n zen je yg lapar giler coz x makn g..kalo nak wat delivery cam membzr je,dah la x de soup,then tambh chrge dlvry g,bek p makn luar je..tibe2 ujan berenti,cam tau2 je yg kami nak kuar..(Thanks 2 GOD).
Then time kuar nek motr 2,elok2 belok kat trafc light de la plak mat2 polis ni wat road block..(kacau tol la)ak ni kalo jmpa polis nervs tahap gaban,x tau la nape..then polis 2 pon soh la ak berenti n mintak lesen ak..muke polis tu cam detektif Lim plak dalm citer gerak khas 2,time die mtk 2,ak x jmpa plak lesen ak,pdhal b4 ak nak g,ak dah check dl..lama gak la ak cari lesen ak(dlm 5 minit),then jmpa,n then die tgk road tax plak,ok je pass..last skali die nak tgk plak IC ak(ingt ak ni pndtg aram pe),ak mls nak lyn,so ak bg la..then bleh plak polis 2 suluh muka ak die kata "sama ke x muka ni"..memg la x sama,IC ak 2 time ak tgktn bape ntah,iskk.skng ni ak dah comel sket(perasan jap)..leceh la polis ni,org lain tahn jap je,ak plak die tahn lama..macm ak de wat salah je...naseb bek polis 2 bek,siap wat lawak g..kalo x dah lama ak membebl pasl polis 2...huuhu..
Bila dah sampai tempat yg dtuju (JUSCO),kami pon terus g pizza hut coz perot ak n zen dah lapar bangat...Kami ordr yg murah2 je,sharing is caring.huhu..x sampai RM25 pon for 2person..Lepas kitorng kenyg,kitorng g jaln2 kat dlm JUSCO,mane tau de baju murah2,kitorng ni layan baju murah2 je,maklumla student....Tgh2 cr bj ni tibe2 dgr la satu sore dr corong2 mane ntah "Kepada pelanggan yang dihormati,kami akan tutup 10 minit lg" lebih kurang cam2 la aytnyer..Then,pe lagi, ak n zen amek je bj yg kami nak beli,then terus p bayar...sempat jg kitorg bershoppng jap..hehe(pantang tgk de baju murah).
Peh2 kitorg terus balik merempt d tgh keglpan malm,time nak balik 2 pon,mat2 polis 2 still de lagi(biase la cari duet lebih,2 yg wat OT)..Time balik 2,cuaca elok je,smpat la lg ak p snggah isi minyk mtr kat Petronas,alng2 terus wat kad Mesra skali..Elok2 je kuar dari stsn minyak 2,hujan turun,lebat la gak..habis ak n zen basah,nasib bek nak dekat sampai umah...Sampai2 umah,pe lagi kitorg try la baju yg kami beli 2...((biasa la pompuan)..Kira puas hati la kuar malm ni,dapat makn pizza n beli baju dgn cost yg murah...huhu..Kira ak ni dah x membazr cam dl..Emm ok la,zen dah bising ak gn laptop seharian..lagipon ak dah nagntok ni..ak nak tido dl...Slamt malam sume...
2 comments

present tension...


ptg nie i ade present bel..tp i taktawla sempat ke x turn i tu nnt..sb lec i nnt lame2 die pun ngntok i ape tah lg...huhuhu...i wat tajuk angel falls... korang penah dgr x... ni pun selepas berkali3 tajuk i kena reject..las2 tajuk nie jgk dpt approve... madam i tue bukan pe, die nk suh cari tajuk yg xbiase d dgr... yg die xtaw... huhuhu.. agak payah la ckt...toin3...stelah jenuh memerah otak.. menghadap laptop nie berjam2, dgn tenet yg slow cm ciput...huhu... i berjaya jgk cari tajuk nie... i hope ptg nie i dapat perform yg terbaik la... so, esk leh la i keje smule stelah 2 hari i cuti...kalo korang nk tgk ape tue angel fall nie i ade upload pic die kt cnie...






1 comments

Ngantoknyer....zzzzzz



pg ni ak bgn awl coz ak kn study banyak bende,petng ni ak de exam CRG..hafal note pon x g..ni pon ak curi2 masa sket nak exprss pe yg ak rase..huhu..jeles ak tgk zen sedap je tido,mentg2 dah abeh exam..x aci tol...mata ak still ngantok g,rase cam nak tido je,tp ak x leh sngat ikt perngai mata ak ni,kang fail plak paper ni...huhu..k la...kpada sume yg terbaca postng ni,doa2kan la ak leh jawab exam ptg ni..Aminnnn....n salam satu malaysia untk sume...

2 comments

my first day kijo..kaki sakit...tangan sakit....huhuhu

3hb 11...my first day work as a sale assistant..hehee...huhuhu..punye la i penat...serve customers...wawawa..smpai rini sakit lutut lg(cm da tua la pulok).. i work as a part timer jew...just suka2..sementara i nk lik kg nnt...saje nk cari wet poket..i xtaw la bape lame i leh keje...tp first day maybe i xbiase lg...hope lame2 nt ok la... tp yg best i da bis exam..y6ahooo..yabeda beduuu..dpt la i rileks kn otak i yg hampir setiap hari i i gune non stop tanpe kire hadnye...huhuhu..






src="http://signatures.mylivesignature.com/54487/337/5DD74946BEAE159BB09B1574EFABBCB2.png" style="border: 0 !important; background: transparent;"/> 4 comments

Ak ke yg salah????


Baru2 ni ak macm berada dalam dilemma.ak betol or ak salah???..de sorng mamt ni,kira member ak la..die susah nak percaya yg ak akn bertunang x lama g,die still nak kat ak..tapi ak x pnh bagi harapan kat die,lgpon b4 die nak berkawan ngan ak,ak dah ingatkan kat die yg ak dah de bf n ak setia kat sorng je n ak just anggap die kawan je if die still nak kawn ngan ak..then bile lame2 dah kawn,die anggp ak len plak,padhl die dah janji nak kawn je.ak anggp die x lebih dr kawn..tp die still x nak terima sume 2..bagi die, kalo ak x de,hidup die sedih je,macm dah x de pape.....tapi ak nak wat camana,hati ak cume satu n ak cume cinta sorang je..ak rasa bersalah bila die call ak nangis2 n cakap die x leh trima kalo ak nak bertunang coz die syg sngat kat ak...ak ni x pnh bgatu pape yg ak cinta or de perasaan kat die....nak kata ak ni cun,x pon..biase je(mcm dalm iklan ribena)..lemah lembt pon x gak,ganaz de la..kira ak ni x de langsng ciri2 perempuan idaman lelaki..tapi why me yg ader dalm dilemma camni....why???ak ker yg salah dalm hal ni??????????


7 comments

MY SWEETHEART

video
Saat ini
Ku cerita
Isi hati segala rahsia
Aku rindu
Aku perlu
Hati kamu terukir namaku

Aku tahu
Aku rindu
Aku perlu mengenali kamu
Biar masa bercerita
Kau takkan hilang aku sayang

Ku sadari saat manis ni kan pergi
Biar aku ngerti
Kerna aku mahu kamu

Ku ulangi kau yakini hati ini
Kerna aku cinta kamu
Hari hari aku
Kan menjadi hari kamu
Kerna syarat hidup
DisayangiĆ¢€¦

Biar nyata
Aku setia
Janji cinta tentunya berbeda
Maafkan lah salah kita
Biar benci
Ku tetap di sisi

7 comments

AdeQ ak Yg POyo..huhu

Aku tuleh entry ni coz adk ak la...die nak sngt soh ak intfrme muke die dalm blog ni..so ak cian,ak promote la die jap...

name adk ak ni pelik sket tau...SITINAH..,hehe..tak tau la camana ayh suke name 2..die ni baru umo 20 taon..die still study kat kolej amek IT.die je adik yg ak ader..die ni ank manje sket ngan mak ak,ape die wat sume betol,ak je yg salah..kadng kitorg suke gaduh ,biase la gadoh adk bradik..ak ni suke soh die wat macm2,ak ni kan pemals sket...adk ak ni rajin basuh baju,bg je bj kat die nanti die basuhkan..ak pandai2 la ugut die..haha..2 yg best ader adk...adk ak ni pemalu sket ngan guy..entah la die ni..ak x tau nak citer pe pasl die..cukup la ni je..

3 comments

Gud Morning....

Aiii...dah lame rase x jenguk blog ni...mane x nyer internet asyk prob je...wat tension je...naseb bek rini coverage ok..leh la ak coretkan sket pe yg ak nak citer..huhu
Hari ni ak sorng2 je kat bilik,ikin g keje..zen plak g exam..rini dah la paper last..syok la die..tapi yg kesiannyer die de 2 paper rini...cian die asyk study je..huhu..x pe zen..ko leh dapat A++ la cam2..huhu
Borng tol rini,x tau nak wat pe...?????????!!!!???

0 comments

kenape bulan tegak di atas kepala??


td my sis bg tau mlm nie bulan tegak di atas kepala..so, i pun turun la tgk setelah di suruh... i ngn tim tgk mmg btl bulan tegak di atas kepala...slalunye ble kt tgk bulan waktu mlm msti ade sudut kan..tp mlm nie tak..mmg kena donggak out la.. tu yg wat i nk tau knp....huhuhu


4 comments

^^gurl-gurl^^


salam..entry i kali nie i nk cte pasal adik beradik pmpuan i...sumenye 6 orang...kakak 1..kakak 2...adeq 1,2,3,4...kakak 1 i namenya mazni...muharram anak kesyagn..tp kalo blk kg..hbs dibelasah adeq2nye...smpai comot...kakak i nie garangla jgk...kalo marah smpai kuar ayo matenye..hehehe..kakak 2 i pulak namenye maznah...simple je name kakak2 i nie...senang nk sbut...hehehe.. bln 12 nie katenye nk pakai dayang senandung...selepas muharram mendapat sumpahan dayang senandung pada keturunan pertama..dan bakal menyusul keturunan yg kedua pulak..haha...asyik sibuk nk berbissness je kejenye..sampai kuah rojak pn nk jual..hehehe.. pasal adeq i pulak yg paling tinggi dr ktowg yg pmpuan..siti khatijah.. senang je nk bg die kemas umah..bg la die majuk..sure kemas umah tue nnt...hahaha(gelak jahat)... bawah pade si tj nie..adeq i...kak meen a.k.a cik embun...i la start paggil die cmtue... hehehe...sb die xde la chubby sgt pun..tp sb die wat popia mini tembun2 belaka...so jd la gelaran cik embun...adeq pmpuan yg last nie..siti hajar...a.k.a ajat joreng...hehehe..perangai cm budak2..budget anak bongsu la..last2 mummy i beranak lg sorang... tergugat la die...hah3... kalo korang adeq2 or kakak2 i bace nie jgn marah taw..hwa2...


5 comments

CARA NAK BERSIHKAN BUNGE YG SEMEMANGNYER SUSAH NAK DIBERSIHKAN

sebenarnyer ak tau petua ni kat dalm tv...time 2 rancangan tamil..x tau nak tgk rancangan pe,so tgk je la...dlm rncgn 2 die gtau cara nak bersihkan bunga..contoh bunga cam gmbr kat bawah 2...


1.amek bunge yg nak dibersihhkan 2 then masukkan dalm plastik yg muat la untk letak bunge 2.cth pastik ni...

2.masukkan garam secukup rasa..huhu...x la,masukkan garam bape banyak la yg korang nak letak..(fungsi garam ni untk mengeluarkan habuk2 yg melekat kat bunge 2)
3.Then,korang tutup plastik 2 n goncang slow2 coz x nak bg rosak bunge 2.
4.Bila rasa dah puas hati,korang buka la plastik 2...
5.Hasilnyer korang akan nampak nanti,bunge 2 macam baru beli smalam..
*So,cubela kat umah ek adik2...hehe








0 comments

Kawan kami..CHIDICHI

borng ar study...nak citer jap la..rehat jap..
korang kenal x mamat kat bawah ni....

mesti x kenalkan..meh sini ak nak gtau...name die cdchi(nama pnggln dlm ym)ak kenal die pon dr vf..first ak add die coz tengok die comel je..muke cam danny xfactor..huhuhu.tehn saje je nak kenal2 ngan die..sembg punyer sembg,tau2 die org telok intan..dekat siot nagn ak..then ak tgk dak ni cam bek je.so ak on je kawn ngan die..first kitorg jmpa time nak dekat raya taon lepas,time 2 die suh ak tolg pilih baju mlayu untk die..kitorg jmpa kat sg besar..ak ajak adk ak skali..first time nak jmpa memg takot,coz nrvs x pnh jmpa lagi face 2 face..then bile dah jmpa cam sempoi je ktorg..huhu..best woo kawan ngan die..die ni pandai BI,kalo ak x reti nak wat ayat,ak soh la die tolong..(jahat kan ak ni)maklumla ak ni lemah sekt english ni..huhu..then die ni suke tolg selesaikan masalh ak.kalo ak de prob ngan bf,die yg tolg nasihtkn ak..die ni lain dr yg lain,kalo sume guy yg ak knl,bile tau ak de bf,sume x nak kwn,tp die ni x,die ok je berkawan ngan ak..2 yg unik 2..tapi skang ni ak kurng msj n layan die coz ak bz la sem ni..banyk keje..kdg ak rasa cam ak ni time susah je cari die..tapi ak bukan cam2,ak dah kurng nak msj2 dah(hope ko paham ek cdchi).papepon..ko tetap kawan ak yg bestt....thanks 4 being my friend..n lagi satu ak nak mintak maap coz x dapat raye umah ko dah 2 tahun..asyk ko je dtg,,tapi x pe,maybe satu ari nanti ak akn dtg umah ko gak...sorry ek kawan......die ni pon kawn zen gak...sebenornyer ak ramai g kawn,tapi nanti la ak citer pasl kgkawn len,kalo nak citer skang,mau x study ak..huhu..kengkawn yg len,tunggu yer....masa anda blom tibe lagi untk diperkenalkan..hehe
2 comments

Arrr..Tensionnyer..

Selamat Pagi Malysia...ak baru bgn ni,bagun2 je terus ak buka internet.x basuh muke g,melekat g taek mate ni.hehe.tapi relax ar,zen je yg ader.ak x rase pe pon.die pon sama je cam ak..tapi skng die tengah study,petg nanti die de exm OPM.rajin giler die study.ak ni je yg malas..bile la nak datng mood ak yg rajin ni,asyik nak layn internet je..tapi papepon,hr ni ak kene pulun study gak coz esok ak de exam CTU,ak dah la x strt pe g..mampus kang x leh jawab..

.ak sebenornyer x minat benor CTU ni,tapi apekan daya kalo nak pass kene la study gak...jadi hari ni ak x leh ar nak seng2,tension habis la hr ni..2 la study last minute..(p/s:jgnlah jd seperti ak yg malas ni_)....tuuuuttt...tau x pe 2,zen baru je lepas kentut,naseb bek x berbau..die 2 memg minat kentut dalam bilik,ak je la yg jadi mngsa die...ak dah lali la dgn bau kentut die 2,biase le dah lama dok ngan die..sejak azali gitu.hr ni pon hari malang ak coz mulut ak yg comel ni jd bengkak..x pasl2 bibir ak jadi cam angelina jolie..seksi gitu.

ak ni dah la x selese bibir besor ni,naseb bek rini x de exam,kalo x mesti member2 ak bahan ak..huhuhu..malam tadi ak study sket,tapi asl baca satu ayt,dah ngantuk..budget nak bgn tengah malam,tapi x leh nak bgn coz ak slalo dapat mimpi tgh malm,2 yg susah nak jaga 2..(bak kata org2 tua,tidor mampus..hehe).Ak nak citer sket la mimpi ak malm tadi..ak mimpi mtr ak rasa cam berat je bila ak bawa..x tau nape..(ni la padahnyer dengar citer2 hantu b4 nak tido)..lupa nak cuci kaki..then ak dapat mimpi ayh ak tgh sibok2 wat persiapn ak nak tunang..renovate rumahla..siap pindah umah g..(mimpi je 2)...ak rasa malm td ak mimpi 2 citer je..caman ntah ak seng dapat mimpi,ak pon x tau..yg peliknyer,boleh plak ak ingat mimpi2 ak ni,..yg jadi mangsa kene dgr mimpi ak ni kgkawan ak la espclly zen..die terpakse le pekakkn telinge die dgr mimpi ak yg ntah pape ni...huhu..(sowy zen coz terpaksa jadi pendengar setia ak hehe)..cukup la untuk pagi ni...ak ni kalo dok depan laptop ni de je yg ak nak tuleh..so ak nak stop kat sini dulu,ak nak p mandi n then nak study..jeles plak ak tgk zen study kaw2 gi2...zen my bez prent,ak doakn moga ko dapat jawb exm petng ni dengan tenang..Aminnnn..ak pon harap ak dapt jawb exm sok dgn tenang....k gua choww dl...assalamualaikum.... 2 comments

zenny a.k.a zureen a.k.a siti zurina


salam introduction...
heyyy ladiesss..
it's me zenn... nk cte ape ekk..huhuhu...idea dtgla..ni pn si tim berguling2 desak suh i siapkan entry nie..so, i wat la jgk..nnt ngigau pulak die kalo i xtulih entry i nie...nk cte pasal i nie..xde la ape yg best sgt tp best la jgk kn..i nie org perak jgk..abah i org kedah n my mummy org klate..so,i nie anak kacuk la..hik3..
(ayat perasaan)i ade 9 adik bradik..3 laki n 6 gurls..abang,kak, cik nah,i,latip,tj, meen da boom,ajat joreng n last adeq i.. ramai kan..tp tu la yg happening kan..heheehe..tp skg nie sume da besar2... sunyi la jgk kt umah tue da skg...tgu ble sume blk bru la meriah ala2 sure heboh la katakan...hehe.. ble abg i da kawen dapat la kakak ipar..n now i ade 2 anak sedare..adam n alisya...
i nie suke nyanyi taw...smpai abah i marah2..ckp asyk nyanyi jew...huhuhu... tp adeq2 i yg laen pun samo glo nyanyie jgk...nk wat cmne..bakat seni yg terover kot...
hahaha...i ex dip accountg @ uitm perak n now i continue my study @ shah alam.. hope i can grade with best result...insya allah... i cte2 nk keje kt tabung haji..so, i kn set target la nk dapatkan target tue.. i rase tenang je ble i msk kt TH.. i jatuh cinta ngn TH nie pn mase mule2 bukak akaun..hehehe.. nk cte ape lg ek... haa.. actually, i knl tim nie since we all form 1 la tau.. almost 10 years la.. now ktorg as rumet..housemate..n segale mate2 la... okla i terpakse stop dulu entry kali nie... tim da jeling3 kt i nie...we continue next entry ek... 1 comments

First time wat blog


Sebenornyer x tau nak wat pe,tibe2 terpikir nak wat blog ni...x reti pon layan mende2 ni tapi dah boring tahap cipan,2 yg wat..huhu.lagipon bile kitorg bace blog org2 len,cam best je...2 yg teringin nak wat 2....yg white lady kat ats 2 namenyer tim n yg green lady 2 plak zenn..time 2 posing nak p clas..dah lambat pon sempat g posing 2.....
B4 kitorg g lebih jauh lagi,kitorg kenalkan diri ktorg dl...
ak diberi nama tim.ak ni org perak,tapi x reti cakap perak coz mak n ayah ak org jawa..tapi ak ni jawa murtad..x reti langsng cakap jawa..kalo member2 mak n ayah ak sembg,ak x paham sepatah pon...lagi2 kalo ayah ak marah ak time kecik2 dulu,kluar spekng jawanyer..ak ni de 8 org adk brdik,7 girls n 1 guy.tapi yg guy 2 dh menggl 3 years ago.sume kakak2ak dah kawin,cume tnggl ak n adik ak je blom g.teringin tol nak de kakak ipar,tapi apekan daye,Tuhan lbh sayngkan abg ak(sedih la plak)

GAMBAR FAMILY AK.MISSNG SORNG..*MY SIS*.
Lupakn yg 2,n ak continue citer ak g...ak skang ni still study g kat uitm shh alam amek degree in accntg.dulu ak amek dip kat uitm arau in accntg infmtn systm.then ak further study ak kat shah alam bndraya anggerik ni.ak skng br sem 4 tnggl 2 thn g nak abeh..peh2 leh ak p cri keje.yuhuu!!.dah x larat nak ngadap buku 24 hours,penin pale..ak slalo p clas nek motor,merempt la katakn..biasa la kat shh alam ni time nak p clas je jem,better nek mtr..cpt sampai sket.
.
NI LA MOTOR AK SLALO BLASH UNTK P MEREWANG2 AREA SHAH ALAM..ape lagi ek nak citr...emm x de idea plak...k la..ak stop sini la...member ak plak nak citer pasl die... 0 comments