Ak ke yg salah????


Baru2 ni ak macm berada dalam dilemma.ak betol or ak salah???..de sorng mamt ni,kira member ak la..die susah nak percaya yg ak akn bertunang x lama g,die still nak kat ak..tapi ak x pnh bagi harapan kat die,lgpon b4 die nak berkawan ngan ak,ak dah ingatkan kat die yg ak dah de bf n ak setia kat sorng je n ak just anggap die kawan je if die still nak kawn ngan ak..then bile lame2 dah kawn,die anggp ak len plak,padhl die dah janji nak kawn je.ak anggp die x lebih dr kawn..tp die still x nak terima sume 2..bagi die, kalo ak x de,hidup die sedih je,macm dah x de pape.....tapi ak nak wat camana,hati ak cume satu n ak cume cinta sorang je..ak rasa bersalah bila die call ak nangis2 n cakap die x leh trima kalo ak nak bertunang coz die syg sngat kat ak...ak ni x pnh bgatu pape yg ak cinta or de perasaan kat die....nak kata ak ni cun,x pon..biase je(mcm dalm iklan ribena)..lemah lembt pon x gak,ganaz de la..kira ak ni x de langsng ciri2 perempuan idaman lelaki..tapi why me yg ader dalm dilemma camni....why???ak ker yg salah dalm hal ni??????????


7 comments:

shidichi said...

weh..sape ngis2 tu???ish3..byk pmnt ko..ak rilex je dgr ko nk tunang..hepi g tu...heheh...ak tau sape

ZENTYM said...

ko tau sape org 2..haha..ak pon x tau la,ak dah gtau awl2 dl..tp die x nak dgr...entah la...weh ak nak wat camana ek?ak takt die wat kat ak pape ke..huhu

shidichi said...

nk ak tlg ke??bg ak jupe die dpn2..n ak nsht die..dr die wat bende yg x bek..

Anonymous said...

x pe la...die bkn suke pon org msk cmpr..huhu...ak nak p mandi dl ni...nanti kalo comment ak bals ek...

Anonymous said...

awek ni xla lawa sgt bg aku..
mungkin cara die "melayan lelaki" tu kot ramai y sangkot haha
atau pn die pakai susuk kat lubang idung
ehh..itu subang lembu haha

Anonymous said...

awek ni xla lawa sgt..
tp dsbbkan awek ni pandai "melayan lelaki" tu kot ramai y sangkot..
ataupn dak ni pakai susuk kat idung
ehhh itu subang lembu hahaha

ZENTYM said...

hehe..beknyer komen..ak x lah layan sangat,ak layan sume sama je...cam ak layn kgkawan ak..susuk2 x men ek,natural beauty ok..huhu

Post a Comment

komen di sini =)