Ngantoknyer....zzzzzz



pg ni ak bgn awl coz ak kn study banyak bende,petng ni ak de exam CRG..hafal note pon x g..ni pon ak curi2 masa sket nak exprss pe yg ak rase..huhu..jeles ak tgk zen sedap je tido,mentg2 dah abeh exam..x aci tol...mata ak still ngantok g,rase cam nak tido je,tp ak x leh sngat ikt perngai mata ak ni,kang fail plak paper ni...huhu..k la...kpada sume yg terbaca postng ni,doa2kan la ak leh jawab exam ptg ni..Aminnnn....n salam satu malaysia untk sume...

2 comments:

Anonymous said...

aku doakan jer..
tp slah ker betol aku xtaw la hehe

ZENTYM said...

its ok..yg pentg doa,,,huhuhu..ni pon br habis exam..de lagi 2..doakn g k..

Post a Comment

komen di sini =)